21 ianuarie 2018

Death in paradise - un serial plin de mister


Death în paradise este un serial TV care a debutat în 2011. Acţiunea are loc în Caraibe pe insula fictive Saint – Marie, care de fapt este Guadeloupe. Serialul “Moarte în paradis” are în centrul său un detectiv ce rezolvă cazuri, într-un stil familiar, cu o întorsătură contemporană, oferită de locaţia sa exotică.
Există surprize și mistere în povestiri, dar și conflicte de cultură și multe de descoperit despre Saint-Marie și oamenii săi.
Elementul familiar este structura serialului: evenimentul (moartea unui personaj), ancheta și apoi, în cele din urmă, deznodământul unde se dezvăluie criminalul. Este un fel de Hercule Poirot modern.
Serialul Death în Paradise este o producţie britanico-franceza şi până în prezent are 7 sezoane (a şaptea serie şi-a început difuzarea pe 4 ianuarie 2018).
Humphrey Goodman este numele detectivului din “Moarte în paradis.” Rolul a fost jucat de mai mulţi actori, precum Ben Miller (sezonul 1 -3), Kris Marshall (sezonul 3–6) şi Ardal O'Hanlon (sezonul 6–prezent).

 Continuarea o gasiti pe site-ul La Unison


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu