17 ianuarie 2018

BioCart is apart

Femeile (în special), sunt întotdeauna în căutarea celei mai bune soluții care le poate oferi o piele strălucitoare, clară, sănătoasă, fără riduri. Am fost inspirată să scriu acest subiect de astăzi datorită magazinului online Biocart. Cu ajutorul Biocart am reuşit în sfârşit să îmi găsesc o cremă de față perfectă.


Putem să ne gândim cât de mulți dintre noi trebuie să depunem eforturi reale pentru a face pielea să arate bine. Cu toate acestea, multe dintre produsele și procedurile disponibile pe piața te vor ajuta cu siguranță.
Înțeleg dorința de a arăta tineresc și frumos cu o piele strălucitoare, clară și fermă. Ce femeie nu vrea asta? Voi da câteva sfaturi care vă vor asigura că, în cel mai scurt timp o să vă puteţi alege crema potrivită.

Pasul 1: uitaţi-vă la ambalaj



În primul rând, verificați modul în care este ambalat produsul, deoarece, acesta este primul lucru pe care îl vedeți, desigur. Produsele foarte aspectuoase, care permit ca lumina și aerul să pătrundă în crema sunt extrem de puțin probabile să conțină o concentrație ridicată de ingrediente active. Dacă o fac, totuși, crema se va transforma într-o culoare maro, ca rezultat al oxidării.
O cremă ce este ambalată în plastic, care arata simplu, poate fi mai bună decât una ce arata extrem de bine.
Eu mi-am comandat Crema de fata regenerantă cu extract de melc, 50ml Laboratorio Naturale şi Cremă de fata cu ulei de argan şi unt deshea, 50 ml La Dispensa. Ambele creme vin într-un ambalaj simplu dar se observa faptul că ele sunt calitative şi s-a pus accentul pe conţinutul interior şi nu pe ambalaj.

Pasul 2: evitaţi produsele care conțin parfum sau alcool


Există mii de ingrediente cosmetice, acest lucru nu este atât de ciudat, deoarece zilnic apar noi şi noi ingrediente.În mod normal, acestea sunt adăugate la un produs pentru a-l îngroșa. Aşadar, alegeţi crema cu cele mai puţine ingrediente.



Pentru Crema de fata regenerantă cu extract de melc, 50 ml Laboratorio Naturale ingredientele active sunt:
*Ulei de măsline extravirgin
*Extract de melc
*Unt de Shea
*Extract de Aloe Vera
Aceasta cremă nu conţine alergeni şi este produs certificat Ecocert.
Crema de fata cu ulei de argan şi unt de shea, 50 ml La Dispensa conţine ulei de argan, ce este alcătuit dintr-un complex de acizi graşi nesaturaţi şi o cantitate foarte mare de Vitamina E (de până la 10 ori mai mult comparativ cu uleiul de măsline) oferind numeroase efecte pozitive în refacerea, întreţinerea şi înfrumuseţarea pielii. Acesta este un produs vegetal, şi NU conţine:
·         alergeni
·         silicon
·         parabeni
·         coloranţi sintetici
·         parfum sintetic
·         conservanţi
·         uleiuri minerale
·         Sulfat Lauril de Sodiu (SLS)
·         Sulfat Lauret de Sodiu (SLES)

 Pasul 3: Asigurați-vă că produsul se potrivește cu pielea


Ce pentru tine, poate fi un produs bun, pentru mine poate că nu este. Ţinând cont că eu am un ten cuperozic şi cam orice cremă îmi face o fată roşie de nu pot ieşi din casă, am încercat zeci, poate sute de creme până să mă opresc la cele două mai sus menţionate.
Momentan folosesc zi de zi crema cu extract de melc. Sinergia dintre uleiul de măsline extravirgin şi extractul de melc rezulta într-o cremă de fata ideală prevenirii apariţiei ridurilor şi a diminuării liniilor fine deja existente. Extractul de melc hrăneşte epiderma în profunzime şi stimulează producţia de colagen şi elastina, redând elasticitatea şi strălucirea tenului. De asemenea este o cremă extrem de bună şi dacă aveţi un ten acneic. Ingredientele sunt provenite din agriculturi organice.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu