22 octombrie 2017

Halloween - acum vin!

Halloween este sarbatoarea mea preferata din an asta si datorita faptului ca are loc de fiecare data pe 31 octombrie, la nici 3 zile de la celebrarea zilei mele de nastere. Asa ca, am un motiv in plus de a petrece si de a ma distra.
In fiecare an aceasta sarbatoare ia amploare  si fiind una dintre cele mai vechi sărbători din lume, Halloweenul este acum sărbătorit în foarte multe țări de pe glob, cele mai cunoscute fiind Irlanda, Statele Unite, Canada,  și Regatul Unit, iar ocazional în unele părți ale Australiei și Noua Zeelandă.
Si din fericire pentru mine, am imprumutat si noi aceasta sarbatoare si cei care vor se deghizează în zâne, prinţese sau prinţi, vampiri, vrăjitoare, mumii sau schelete.
Inainte nu aveam la dispozitie multe “instrumente” pentru a ne costuma si machia de Halloween. Eram inventivi poate dar acum “munca” ne este usurata si putem gasi tot ce ne doreste sufletelul si chiar online!!!
Exista atatea tipuri diferite de costume de Halloween pe piata, costume care ar putea cere si un machiaj potrivit. De aceea cel mai si cel mai greu de facut mi se pare machiajul de halloween. Hai ca un costum il gasim mai usor, stim marimea si il cumparam dar cand vine vorba de machiaj, aici e adevarata arta.
Si pentru a avea success garantat, cumpărați machiaj de calitate superioară.  Acestea vă vor permite pielea să respire prin machiaj și nu vă va sufoca porii. Si puteti lua in considerare site-urile online, unde puteti gasi  cele mai bune farduri machiaj Halloween .
Nu va temeti sa va facetii de cap in ceea ce priveste machiajul de Halloween. Este, totusi, Halloween. Nu vreti ca dvs sau prietenii dvs sa aratati ca voi insiva, in aceasta noapte in care ar trebui sa fiti costumati. Asa ca puteti risca si va puteti “picta” chiar si “rani false” .
Experimentati intotdeauna, aplicand machiajul pe care vreti sa-l folositi de Halloween, inainte de noaptea cu pricina. Acest lucru va va pregati pentru orice obstacole care ar putea sa apara.
Tineti minte ca nu e neaparat nevoie sa va aplicati machiajul intr-un anume fel. Modul in care o faceti poate face diferenta intre costumul dvs de vrajitoare si celelalte costume de vrajitoare care vor fi purtate de Halloween.
Si pentru ca de curand am vazut un videoclip epic, il puteti vizlualiza si voi, poate “prindeti” vreo idee pentru machiajul de Halloween.


Si daca tot vorbim de Halloween si de machiajul pentru Halloween va invit sa priviti pozele de mai jos. Va rog sa nu radeti, promit ca anul acesta o sa am cel mai frumos machiaj si costum!




Halloween 2011




Halloween 2012



Halloween 2013


Halloween 2014

Halloween 2015







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu