15 februarie 2016

CLIMATICO= CLIMAT INCREDIBIL DE IEFTIN, CALITATIV SI ORIGINAL


- caldura dispare instantaneu
- liberi; sunteti liberi sa respirati aer proaspat
-  ieftin; un pret mai bun nu veti gasi in alta parte
- montaj aer conditionat la cele mai inalte standarde
- aer conditionat modern, de ultima generatie
- timp; economisiti timp in cazul in care chemati „expertii” de la Climatico
- indispensabil; o data ce l-ati cumparat, creaza dependenta si devine indispensabil
-calitate; montajul de calitate este una dintre multe alte calitati ale echipei Climatico
-originali; doar pe www.climatico.ro veti gasi oferte tentante si originale


Mai in gluma, mai in serios, Climatico este o firma care de 10 ani se afla pe piata romaneasca si ofera cele mai bune servicii. Fie ca este vorba de montarea aerului conditionat, fie ca doriti o lucrare pentru instalatiile sanitare, de incalzire ei va vor sari in ajutor. Climatico se ocupa si cu instalarea sistemelor de aer condiționat, încălzire și ventilație pentru locuințe și spații industriale, mentenanța periodică a acestora, asigurarea garanției echipamentelor distribuite cât și service-ul în perioada post-garanție.

Unde sunt cei de la Climatico?

Bineinteles, pe internet in primul rand. Cel mai usor este mai nou sa comandam produse online si ei exceleaza la acest capitol si anume la onorarea comenzilor online.
In al doilea rand, le puteti face o vizita la sediul lor, de pe Str. Gheorghe Ţiteica nr. 99, Sector 2, București, unde o mare parte din produsele lor vor fi expuse în showroom pentru a putea fi văzute și testate.


Care este viziunea celor de la Climatico?

Să fie primul furnizor în preferințele romanilor la achiziția de produse și servicii pentru climatizare.
Si acest lucru se poate intampla doar cu ajutorul nostru, al cumparatorilor.
Si de aici vine o alta intrebare:

De ce sa avem incredere sa cumparam de la Climatico?

In primul rand, Climatico a implementat pentru toate produsele sale ISO 9001:2008. Pentru cine nu stie ce reprezinta acest standard va spun ca este unul exptrem de important. Eu, studiind turismul am invatat despre acest standard si despre importamta sa.  Acest standard, ISO 9001:2008 este un standard care se refera la garantia seviciilor, este standardul de management al calitatii.
Automat, o firma, un restaurant, o pensiune, un hotel sau oricine care „vinde” ceva are implementat un standard ISO inseamna ca pune accentul pe calitate. Automat putem intelege de ce Climatico este o firma in care putem avea incredere.

In al doilea rand, Climatico ofera servicii pentru sitemele de climatizare executate de profesionisti! Si cand spunem profesionisti ne referim la persoane cu studii in domeniu, oameni care au experienta de multi ani in ceea ce fac. Oameni instruiti, oameni care fac ceea ce fac din placere, pentru ca le place ceea ce fac. Oameni care depun efort in ceea ce fac. Oameni care vor sa iasa totul cat mai bine, astfel incat sunt si profesionisti si perfectionisti.




In al treilea rand, Climatico a obtinut, dupa multa munca un titlu care recunoaște profesionalismul Climatico!




In al patrulea rand, Climatico ne pune pe noi, clientii pe primul plan. Daca nu aveti timp sa mergeti la „fata locului” si anume la la sediul lor, de pe Str. Gheorghe Ţiteica nr. 99, Sector 2, București puteti intra pe site-ul lor si puteti primi consiliere gratuita.


Dupa cum puteti vedea, chiar daca sunt offline, in momentul in care le trimiteti un mesaj o sa fiti contactati in cel mai scurt timp posibil.

De ce sa cumparam de la Climatico?

Un avantaj imens este programul de lucru. Pentru noi, cei care lucram pana seara tarziu nu mai apucam nici macar sa facem cumparaturile zilnice....dar cei de la Climatico ne ofera atat un program accesibil pentru toti.


Un alt avantaj este faptul ca site-ul lor este extrem de usor de folosit. Pentru mine conteaza extrem de mult ca atunci cand intru pe un site si imi doresc sa comand ceva online sa gasesc produsul pe care il caut cat mai repede. Chiar daca sunt indecisa , site-ul celor de la Climatico ma ajuta sa vizualizez cat mai multe produse astfel dandu-mi un imbold sa ma decis mai repede.




Un lucru extrem de important pe care ar trebui sa il stim cand navigam pe site este sa ne uitam dupa disponibiliatea produsului. Daca produsul este disponibil in „stoc magazin”, automat produsul va fi livrat mult mai rapid.



Cum comand? Simplu si rapid, fara dureri de cap. Un lucru extrem de original si ingenios este faptul ca puteti comanda un produs fara a fi inregistrat pe site-ul lor. Pur si simplu adaugati datele dvs personale si in dreapta puteti sa si vizualizati fiecare pas. Daca ati gresit, puteti merge inapoi si puteti schimba.




Metode de plata? Simple, rapide si usoare




Sunt sigura ca toate motive le expuse mai sus nu v-au convins ca cei de la Climatico sunt cei mai buni.
  
In concluzie, keep cool si cumpara-ti aer conditionat de la Climatico. Doar ei te vor ajuta sa te...racoresti.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu