9 decembrie 2015

Just 4 girls




Si de data aceasta articolul este doar numai pentru fete. Asa ca...baieti, stay out. Puneti-va mainile la ochi si treceti la urmatorul articol scris de mine sau inchideti rapid pagina, intrati pe facebook, jucati un Counter Stike sau faceti cu totul altceva. Acest articol este dedicat in TOTALITATE femeilor.
Si sa nu trisati, ok? Regula 1: baietii nu vor citi articolul. De ce? Pentru ca in articolul urmator le-am pregatit fetelor o multime de sfaturi pentru a fi sexy pentru voi de Craciun. Ok? Deci trebuie sa imi multumiti dar sa nu stricati surpriza.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok fetelor, acum ca m-am asigurat ca baietii nu vor citi postarea, voi incepe cu un articol incendiar pentru voi. De Craciun trebuie sa fiti cat mai sexy si lasati fanteziile sa devina realitate.

Cum?

Pasul 1: surprinde-l!
          Daca sunteti de mult timp impreuna este clar ca amandoi aveti nevoie de ceva nou, de ceva care sa va scoata din rutina de zi cu zi. Alege un costum de craciunita .

  
Daca tu consideri ca este mult prea indraznet un costum de craciunita ca cel de mai sus poti opta pentru un Costum de CraciunitaSanta Lady pants+vest




Atragator,nu?
Daca tot nu esti hotarata si crezi ca nu poti face acest pas poti opta  o lenjerie intima care sa il faca sa ii sara inima din piept.
  
Pasul 2 : surprinde-l!

 Si daca a avut efect costumul de craciunita ( si sigur a avut) este timpul sa schimbi strategia si sa il surprinzi zilnic sau ori de cate ori poti cu o lenjerie sexy  .

Pasul 3: surprinde-l!

Gandeste pozitiv, ia atitudine, de data aceasta este timpul ca tu sa conduci. Este timpul sa nu mai fii timida, este timpul sa il surprinzi.
Deviza mea: surprinde-l, surprinde-l, surprinde-l.
Crezi ca el se asteapta sa te gaseasca sub brad intr-un costum de craciunita ca acesta?



Nu, clar nu se asteapta la asa ceva. De aceea spun ca este timpul sa il surprinzi, sa faci ceva ce nu ai mai facut pana acum.
Sunt sigura ca o sa fie un cadou de neuitat pentru el si bineinteles si pentu tine....
Este cea mai buna ocazie sa te dezlantui,sa iti pui in aplicare toate fanteziile tale.

Inchide ochii, inspira adanc si CURAJ!!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu