23 noiembrie 2015

Just for girls

„Fiecare femeie ar trebui sa se foloseasca de ce a primit de la „Mama Natura” inainte ca „Tatal Timp” sa i le ceara inapoi.” (Laurence J. Peter)


Un citat care ne defineste pe noi, femeile. Un citat care spune multe. Trebuie sa fim curajoase, sa indraznim cat mai mult, acum, cat suntem tinere si nu numai.
Nu trebuie sa ne fie „lene” sa ne aranjam. Nu trebuie sa spunem :”lasa, ca si maine e o zi”.
O femeie trebuie tot timpul sa se simta bine in pielea ei. O femeie trebuie sa fie sexy tot timpul. Si cand spun tot timpul ma refer zi si noapte.
Si da, e posibil sa fim sexy zi si noapte. O lenjerie sexy ne poate ajuta sa ne simtim sexy zi si noapte, ne ajuta sa fim senzuale si ne da incredere in noi.


Aimee Mullins spunea: „Increderea este cel mai sexi lucru pe care il poate avea o femeie, mai sexi decat oricare parte a corpului ei.”
Si cum sa capatam incredere in noi decat cu o lenjerie intima care sa ne faca sa ne simtim sexy?



Tendintele se schimba, iar lenjeria intima a evoluat...si inca mult...si eu spun ca a evoluat in bine...
Ia priviti cum arata lenjeria intima a anilor 50:






Si cum arata acum:






Cred ca suntem norocoase sa traim in aceste vremuri, cand lenjeria intima este extrem de frumoasa, delicata si sexy in acelasi timp. Nu imi imaginez cum am fi aratat daca am fi purtat acea lenjerie a anilor 50. Si nu stiu cum femeile le purtau la vremea respectiva.
Si suntem si mai norocoase sa traim in aceste vremuri unde putem cumpara lenjerie online . Acum totul este extrem de usor,  mii de modele de unde putem alege, sute de culori, toate acestea accesibile online din doua click-uri..

Si ca sa inchei intr-o nota optimista, va redau un alt citat: „Să arăţi sexy este jumătate de drumul parcurs spre succes. Astfel, oamenii vor fi atraşi de aspectul tău exterior.” - Giorgio Armani 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu