22 iunie 2010

Luck






De multe ori m-am intrebat ce este norocul sau cum vine? De la sine,cand nu te astepti si probabil cand ai cea mai mare nevoie de el.Asa am avut si eu noroc zilele acestea.Dupa o perioada stresanta si chiar de chin,au venit si zilele bune(in sfarsit).
Am fost in weekend in Azuga.Un orasel micut dar linistitor.M-am relaxat la Pensiunea Rhein;un peisaj minunat,o liniste de neinchipuit,pasarele cantau non-stop,se auzea susurul paraului ....superb.Personalul a fost foarte prietenos,neasteptat de amabil,ne-au prezentat camera,imprejurimile si
orice aveam nevoie puteam spune si erau la dispozitia noastra.
Nu am nimic de reprosat,culmea.Toata lumea spune ca la noi in Romania turismul si conditiile de cazare sunt de toata jena.Acum ii pot contrazice:chiar mi-a placut!!
M-am plimbat si prin Busteni;nu trebuie sa mai spun ca peisajul era si acolo incredibil.
O experienta innedita si poate unica in viata a fost vizitarea Cramelor Halewood.Nu oricine are posibilitatea aceasta
sau oportunitatea asta.
Chiar e ceva unic. Am vizitat locul unde se depoziteaza vinul
timp de 9 luni,apoi alta incapere unde vinul este lasat la limpezire
,apoi am vazut toate masinariile si utilajele de imbuteliere,am vazut
muzeul de vin...a fost superb..am facut si o mica degustare...
Chiar ma bucur mult ca am avut aceasta ocazie.
In rest ce va mai pot spune? Preturile la vinuri erau atat de mici
de nu mi-a venitsa cred.Cea mai ieftina era 4.50 RON iar cea mai
scumpa 11.60 RON.
Am baut bere cu ghimbir,ce e drept costa 7.0 RON sticla de 500ml,
dar daca veti avea ocazia sa beti aceasta bere,incercati-o. Este incredibila.
De mult nu am maigustat asa ceva.Papilele mele gustative au fost incantate
:) hehe
O sa pun si niste poze,sa vedeti si voi cum arata si cine stie,poate vom
merge vreodata impreuna acolo:) hehe..eventual pentru degustare
sau pentru a cumpara vin:)

15 iunie 2010

Problem ??


Ultima perioada nu a fost atat de buna pentru mine;examene,stres si altele;uneori mi se aduna toate si imi vine sa las totul si sa fug,sa ma refugiez undeva departe,sa nu ma mai gandesc la nimic...rareori gandesc asa pentru ca sunt o persoana puternica dar uneori mi se umple si mie paharul,nu sunt de fier.
Inca am o perioada foarte stresanta dar incerc sa fac fata...Chiar ma gandeam ce sunt problemele? Fiecare dintre noi a dat peste greutati in viata;cum ati reusit sa treceti peste? A fost usor? Depinde si de situatie si de persoana....acum,referindu-ma la mine cred ca problemele nu sunt asa mari;cand ma gandesc la oamenii care traiesc de pe azi pe maine,oamenii care au avut accidente si acum sunt in scaun cu rotile,oameni care sufera de boli iremediabile si multe alte probleme de genul incep sa cred ca noi,cei care suntem sanatosi nu avem probleme asa de mari.
Trebuie sa fim puternici,sa ne gandim ca suntem tineri.Daca acum intram in panica pentru o problema minora,cum vom reactiona pe parcursul vietii cand vom intamplina mai multe greutati?
Nu trebuie sa ne lasam,trebuie sa fim tari(precum otelul spune un citat) si sa incercam sa ne ridicam atunci cand simtim ca nu mai avem aripi.
Intr-adevar,traim mai greu,castigam totul mai greu acum,oamenii au devenit mai rai,fiecare este pentru el,dar totusi,sa nu uitam ca suntem fiinte,ca avem un suflet si ca nu trebuie sa ii ranim pe cei din jurul nostru.
Problemele incep sa apara inca de cand ne nastem;nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fi dat peste vreo situatie mai dificila,dar nimic nu este imposibil si niciodata sa nu spui niciodata!
Nu stii niciodata cand ti se ofera un colac de salvare,poate din partea cui nu te astepti.
Credeti in destin? Eu da...si poate asa ne este dat sa fie. Nu trebuie sa ne stresam pentru unele lucruri care nu depind de noi,pe care nu le putem rezolva singuri. De fiecare data cand intalnesc o situatie mai dificila si nu stiu cum sa o rezolv simt ca este mana destinului si ma las practic in voia sortii,sa se rezolve situatia asa cum mi-a fost scris.
Daca incep sa ma gandesc acum in cate situatii limita m-am aflat..pff..ma apuca durerea de cap. Dar uite ca inca sunt aici,sanatoasa,voioasa,cu pofta de viata,gata sa va dezvalui ceea ce simt,ceea ce cred eu ca este bine...
Pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor celor care isi iau din timpul lor sa imi citeasca blogul,sa imi impartaseasca ceea ce simt,ceea ce cred si chiar sa imi dea sfaturi. Va multumesc.

10 iunie 2010

“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel."


E asa de frumos sa te simtit bine,sa fie totul in regula,sa iti mearga totul ca pe roate,sa nu mai ai nici un stres:) La mine ori e alba ori e neagra si se pare ca si in viata de zi cu zi mi se intampla la fel: ori imi merge bine din toate punctele de vedere,ori imi vin toate problemele pe cap....In ultimele saptamani am fost intr-un stres permanent...ba una,ba alta..pfaa..groaznic...apoi totul a inceput sa se linisteasca,viata mea a devenit mai calma:))) Dar nu foarte pentru ca zilnic ma confrunt cu cate o problema sau cate un gand,un sentiment...ca orice om:)
Citatul din titlul meu spune multe...: “I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel."
Mare dreptate...cuvintele nu mai conteaza asa mult,ci faptele;putem lua un exemplu clar din viata de zi cu zi;la televizor vedem in fiecare zi cum politicenii ne promit luna de pe cer dar nu actioneaza in nici un fel:sunt doar vorbe aruncate in vant.Si faptele conteaza dar nu in masura in care conteaza felul in care ii faci pe oameni sa se simta...Sentimentele raman pe primul loc..

4 iunie 2010

♫Gąβяïﻉℓą♫ ♥♥♥♥




Este dureros cand vezi ca unele persoane uita total de tine.Cand suferi in tacere fara sa poti spune nimic...este dureros cand vezi ca in ziua de azi fiecare este pentru el.Am devenit un popor de oameni extra-mega muncitori;nu ne mai intereseaza decat munca si cariera.
Nu este placut sa fi ignorat.Nu este placut deloc.....mai ales cand ai ceva pe suflet si simtit nevoia sa vorbesti cu cineva drag dar vezi ca acea persoana este mult prea ocupata ca sa aiba timp de tine si de problemele tale.
Mda,asta e viata,astia sunt oamenii,nu ii putem schimba...
Zilele trecute eram pe strada si am auzit o melodie care mi-a atras atentia.Nu o mai auzisem(sau poate ca da),iar subconstientul meu a reactionat...am simtit un fior ciudat la auzul unor versuri:" Dulce-amaruie e amintirea ta/Dulce-amaruie este dragostea"....mare dreptate aveau versurile din melodia lui Nico...chiar vorbeam de curand cu o prietena si ma intreba de ce s-a mai inventat dragostea..i-am spus ca imi pare rau dar nu ii pot raspunde la intrebarea asta...pentru ca nici eu nu am gasit un raspuns potrivit la aceasta intrebare....
Oricum,scria o alta prietena de-a mea ca viata este complicata...intr-adevar este...dar cred ca macar o data v-ati pus intrebarea :"de ce eu?"...este o intrebare ce fiecare om si-o pune macar o data in viata...si nu gasim raspuns...dureros,dar adevarat...
Trebuie sa redau iar spusele unei prietene care imi spunea ca nu poate scrie pe blog decat daca este suparata/foarte fericita....i-am spus ca nu ii dau dreptate,ca poti scrie oricand daca ai inspiratie...dar acum ajung sa ii dau dreptate; poti scrie oricand dar "lucrarile bune" iti ies atunci cand esti foarte fericit ori suparat...Si ia ghiciti voi cum ma simt eu de scriu azi?? :|
Forget it:)))
Ne mai auzim
Weekend placut:)


2 iunie 2010

Showbiz :|


Am intrat astazi pe net sa vad si eu ce mai scrie presa din ziua de azi.La showbiz cam acestea erau titlurile: " Andreea Marin a slabit zece kilograme"," Bomba Iulia nu renunta la Tanase: "Il iubesc pe Dodel ", "Dan Bitman demisioneaza de la Finante: "Nu mananc din banii tarisoarei ", "Monica Columbeanu, acuzata de vatamare corporala grava ", "Charlie Sheen va petrece 30 de zile la inchisoare","Gwen Stefani, obsedata de machiaj","Kylie Minogue, parasita de iubitul ei, Andres Velencoso Segura",etc etc etc....
Unde am ajuns fratilor?Vai de capul nostru!! Am ajuns sa scriem numai aberatii doar pentru a avea un numar cat mai impresionant de cititori .Nu ii condamn pe cei care citesc asa ceva ci pe cei care scriu asta.De ce sa ne intereseze pe noi ca Andreea Marin a slabit nu stiu cate kg,ca Dan Bitman demisioneaza de la Finante,ca Gwen Stefani se machiaza non-stop,etc.??? De ce sa citim asa ceva? Chiar nu inteleg...
Sunt atatea lucruri interesante pe lumea asta care ar trebui sa fie spuse,care merita sa fie redate in paginile ziarelor dar......cam asa am ajuns....de rasul lumii!!!
Poate va intrebati de ce sunt asa de revoltata.Pentru ca nimeni nu face nimic.Pana si emisiunile care inainte le consideram bune si ma uitam din cand in cand la ele acum au devenit o mizerie. De ce?Pentru raiting.Un exemplu este Happy-Hour. Inainte era mai interesant;acum:de toata jena!! Si Andreea Balan i-a spus lui Maruta ca si-a schimbat formatul emisiunii doar ptr raiting...
In fine,azi vroiam sa vorbesc despre altceva dar am deviat de la subiect si am ajuns aici..asa ca probabil voi scrie maine ce aveam azi de gand:) Hehe
Va pup:*

1 iunie 2010

1 Iunie


























Still a child :):) Acolo, in adancul sufletului si tu te mai simti copil! Indiferent de varsta pe care o avem copilul traieste inca in noi;nu putem nega ca am fost copii,toti am trecut prin acea perioada..si ce frumos a fost:X
Inca mai rememorez amintirile din copilarie si cand se trezeste inima de copil din mine imi place sa merg in parc,sa ma dau in leagane si sa stau sa privesc copiii ce zburda;imi amintesc de mine...frumos..mai vreau sa fiu copil,sa nu am nici o problema,sa nu stiu ce este rautatea,invidia,sa nu inteleg ce este criza,sa nu inteleg ce este politica sa stiu doar sa iubesc neconditionat orice fiinta umana ce imi iese in cale,sa le zambesc oamenilor fara sa ma gandesc la altceva decat ca sunt fericita...
A fost frumos sa fiu copil dar inca mai sunt,toti mai avem momente copilaroase in noi....
La multi ani de 1 iunie indiferent de varsta pe care o ai:*