30 noiembrie 2010

Lansarea noului site www.mxhost.ro

Compania Net Design, detinatoarea marcii MXHost™, a aparut pe piata la inceputul anului 2004 din dorinta de a oferi servicii de gazduire la un pret accesibil fiecarei afaceri. In acel moment nivelul preturilor de pe piata de gazduire din Romania era destul de ridicat, astfel ca, in scurt timp, prin calitate si politica preturilor, MxHost™ a ajuns un nume destul de cunoscut pe piata de gazduire web si inregistrare domenii din Romania.

Dorinta noastra de a oferi servicii de calitate la preturi accesibile s-a concretizat imediat, incat in mai putin de 1 an detineam un portofoliu important de clienti, in prezent avand gazduite peste 7000 de siteuri din diferite domenii, de la siteuri de prezentare sau bloguri, siteuri ale agentiilor de presa, agentii de turism, ziare online sau sute de siteuri de comert online cu mii de vizitatori, toti au avut incredere in serviicile oferite de MxHost. Prin parteneriatele solide cu furnizorii nostri pentru a oferi in orice moment servicii profesionale, ne bucuram ca ne-au acordat increderea numerosi clienti : avocati, notari, dezvoltatori de software, companii romanesti, multinationale, agentii de presa si publicatii online.

Cu o echipa tanara si bine pregatita, MxHost va continua sa ofere cele mai bune servicii si sa lanseze noi servicii pentru o imbunatatire continua a ofertei , iar pentru ca stim ca cea mai buna reclama este un client multimit vom continua sa oferim fiecarui client in parte sprijinul dorit in dezvoltarea proiectelor online.

Momentan MxHost detine parteneriate importante prin care ofera servicii de inalta calitate, printre principalii parteneri putem numi : ROTLD , Microsoft , Axigen Mail, R1Soft Backup, GlobeSSL, etc.

Cam aceasta este descriearea pe care o puteti gasi pe site-ul www.mxhost.ro

Deobicei nu promovez site-uri pe blog-ul meu , dar acest site chiar mi s-a parut interesant. Iti ofera solutii business , inregistrare si gazduiere

domenii si servicii profesionale. Preturile sunt acceptabile iar design-ul site-ului este unul foarte dragut, poti naviga usor pe pagina lor de internet

deoarece este facuta in asa fel incat orice persoana care nu are multe cunostiinte in domeniul internetului sa poata accesa pagina cu usurinta.

Deobicei nu particip la concursuri pentru bloggeri dar acest concurs(http://www.mxhost.ro/noutati/premiem-bloggeri-cu-un-ipad/.) mi s-a parut interesant.

Numarul meu norocos este 101.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu