16 aprilie 2010

Azi

Probabil azi o sa debitez niste prostii:)) Poate nu chiar,dar sunt destul de intrigata cum se pot schimba unii oameni.Nu concep ca exista persoane care se pot schimba de la o ora la alta sau de pe o zi pe alta.Adica totusi,cand spui ceva,tine-te de cuvant,nu duce omul cu vorba spunand lasa ca e prost,inghite de la mine si asta:) Nu stiu de ce unii oameni asa procedeaza.M-am saturat de oamenii care se cred cei mai mari si cei mai tari,m-am saturat de persoanele care se lauda non-stop sau care isi expun viata pe net.Pana si ora cand stau treji,pana si momentul cand mananca,ce mananca,cum mananca,cu cine mananca.etc.etc.etc:))Chiar sunt satula de persoanele care cand dau de greu stiu sa te caute,stiu sa te sune,sa iti planga la telefon,"vai ce singur/singura ma simt,vai ce rau imi e" si da-i cu plansul iar cel care asculta il/o compatimeste si sufera de pe urma acestui telefon iar apoi cand persoana in cauza de face bine si e fericita si a uitat de momentele grele prin care a trecut te arunca pe tine la gunoi,tu care i-ai fost alaturi atata timp,tu care i-ai ascultat problemele,care ai dat sfaturi pe gratis. Urat din partea acestor persoane,chiar urat. Se pare ca in ziua de azi trebuie sa te folosesti la maxim de o persoana buna,sufletista si sa il calci in picioare dupa bunul tau plac.Nu inteleg cum a ajuns omenirea in halul asta?
Pot spune cu mana pe inima ca niciodata nu m-am folosit de nimeni si de nimic pentru a ajunge undeva.Si poate de aceea nu pot intelege persoanele de genul acesta,nu numai materialiste ci si foarte foarte profitoare.
Cum sa te lauzi in halul asta? Adica,ok,si eu prin blogul asta expun ceva,transmit ceva,dar nu viata mea personala,nu ce am facut eu azi,ieri,alaltaieri.Cum sa te lauzi asa?Eu nu cred ca am mentionat pe net,asa in public ca am luat nu stiu cate premii la nu stiu ce concursuri de canto,sau nu am spus ca ieri m-am vopsit sau ce culoare,sau vai merg la salon sau mai stiu eu ce. Nu cred ca va intereseaza pe voi ce fac eu sau cine ma cunoaste si imi e prieten stie asta ori ii povestes in particular. De aceea spun ca nu inteleg care este scopul in a-ti afisa in public "rufele":)))Ma rog,poate cu un anumit scop,ca sa vada cineva:)) Si unii privesc poate din curiozitate asta si se amuza,poate sunt pe jos de ras:))
In fine,am sarit iar de la una la alta.Vorbeam de persoanele profitoare, laudaroase si schimbatoare.Da.Chiar despre asta vorbeam si chiar nu ma voi abtine sa comentez despre acest subiect ceea ce cred de cuviinta. Doamne,am cunoscut multa lume pana acum si ok,fiecare are caracerul lui,nu pot spune,si eu sunt schimbatoare,chiar foarte tare,dar nu in sensul rau.Niciodata nu fac joc de cuvinte,adica spun doar ceea ce cred ca pot sa duc la bun sfarsit.Mi se schimba starea de spirit,nu sentimentele.Niciodata nu spun "te iubesc" daca nu simt asta,niciodata nu fac o propunere daca stiu ca nu ma pot tine de cuvant,niciodata nu arunc niste cuvinte in vant doar ca sa fie spuse.La asta ma refeream ca un om poate fi schimbator.Cunosc,sau cel mai bine zis am cunoscut astfel de persoane si acum ma lasa rece vazand ca nu merita nici cea mai mica atentie deoarece au un caracter de joasa speta desi se cred mari si tari.
Desi am mai spus si poate ma repet,nu inteleg cum un om se poate lauda singur:))) Ok,te lauda rudele,parintii,sefii,prietenii sau alte persoane,dar sa te lauzi TU?? Da-o dracu de treaba:))) Asa ceva:)))
De persoanele profitoare sa nu mai vorbesc.E fain sa stii sa ceri ajutorul dar e si mai "super" sa dai cu piciorul persoanelor care te-au ajutat.E incredibil cum un om se poate folosi de altul iar apoi cand nu mai are nevoie de el sa ii faca vant:)
Mda,asa e lumea in ziua de azi,bine ca am invatat sa deschid ochii si sa nu mai sufar cand "gasesc"astfel de persoane.
Intr-adevar e uimitor sa vezi cum o persoana care ti-a fost prieten/prietena atatia ani te ingora si nu da nici un semn pentru ca se tine cu batul sus,ca nu are demnitatea necesara sa spuna ceva,ca asteapta de la celalalt sa zica;mda,ca vai orgoliul e nemasurat si cum sa ma cobor eu la un asa nivel,ca eu sunt "curat",ca eu nu am gresit niciodata:) Mda:))) Am mai gasit si astfel de "specimene":))
In fine,chiar m-am binedispus acum si chiar ma amuz cand ma gandesc ca am intalnit si astfel de....oameni????!! Dar mi-a zis o amica si o sa tin minte ce sfat mi-a dat:ca e bine sa cunosti cat mai multe persoane si cat mai multe tipuri de persoane pentru ca asa vezi cum pot fii oamenii din ziua de azi.A avut dreptate.
Azi cred ca va fi ultima oara cand voi aminti acest subiect,cand voi vorbi la general despre oamenii nesimtitim,fara scrupule,care ar face orice doar pentru a fi cat mai in fata si pentru a-si pastra orgoliul intact;)
Sunt atatea subiecte frumoase despre care chiar as vrea sa scriu.Si de la un cuvant daca pornesc pot scrie aici randuri si randuri fara a ma opri.
Daca aveti sugestii sau ati vrea sa cititi ceva in mod special scris de "marea autoare Gabriela"=))))))):))) sa ma anuntati:)))
Va las azi>:D<
Ne auzim cat de curand;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu